Getting the following error when installing a test certificate in weblogic 6.1 ?
0 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Itoyjaved_C
Posted On:   Monday, May 20, 2002 04:46 AM

I am trying to install a demo cerificate in weblogic6.1 server. I have used weblogic and generated CSR for my server named myserver and got the following files:- Protected Key filename: C: eawlserver6.1myserver-key.der Request filename: C: eawlserver6.1myserver-request.pem Then i copied the CSR in thawte and got the cerificate and also the root thawte certificate and put them in mydomain folder. Now when i am starting the server i get the following error:- ate file config/mydomain/myserver-key.der, java.io.EOFException> java.io.EOFException at weblogic.security.Utils.inputByte(Utils.java:133) at weblo   More>>

I am trying to install a demo cerificate in weblogic6.1
server. I have used weblogic and generated CSR for my
server named myserver and got the following files:-

Protected Key filename: C: eawlserver6.1myserver-key.der

Request filename: C: eawlserver6.1myserver-request.pem



Then i copied the CSR in thawte and got the cerificate
and also the root thawte certificate and put them in mydomain folder.

Now when i am starting the server i get the following error:-




ate
file config/mydomain/myserver-key.der,
java.io.EOFException>
java.io.EOFException

at weblogic.security.Utils.inputByte(Utils.java:133)

at weblogic.security.ASN1.ASN1Header.inputTag
(ASN1Header.java:125)

at weblogic.security.ASN1.ASN1Header.input
(ASN1Header.java:119)

at weblogic.security.RSAPrivateKey.input
(RSAPrivateKey.java:119)

at weblogic.security.RSAPrivateKey.
(RSAPrivateKey.java:91)

at weblogic.t3.srvr.SSLListenThread.
(SSLListenThread.java:397)

at weblogic.t3.srvr.SSLListenThread.
(SSLListenThread.java:300)

at
weblogic.t3.srvr.T3Srvr.initializeListenThreads(T3Srvr.java:1039)

at weblogic.t3.srvr.T3Srvr.initialize
(T3Srvr.java:475)
at weblogic.t3.srvr.T3Srvr.run(T3Srvr.java:197)

at weblogic.Server.main(Server.java:35)




Can anyone pls tell me why am i getting the error and
unable to proceed. I have also put the following
statement in startweblogic.bat file "-
Dweblogic.security.SSL.IgnoreHostnameVerification=true".


Any help on this matter is highly appreciable..
Thnx

   <<Less
About | Sitemap | Contact