dcsimg
Tomcat4.02/Apache1.3.23/Warp Connector/Win2k
0 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Ranapratap_Vedre
Posted On:   Tuesday, February 19, 2002 08:16 PM

I cannot get the warp connector to work with Tomcat 4.02 and Apache 1.3.23 I have followed the instructions that come with the webapp_module and read the answers in the forum but still can't get it to work. Apache starts and also displays my start page. Sometimes it even manages to work for a few pages through my application but the CPU usage get to 99-100% for every page request. Sometimes My browser pops up a Memory Referencing Error as warning. I have tried jdk1.3,jdk1.4 Tomcat 4.01,Tomcat 4.02 Apache 1.2,Apache 1.3 I guess i have to giveup on warp connector and use mod_jk unless    More>>
I cannot get the warp connector to work with Tomcat 4.02 and Apache 1.3.23



I have followed the instructions that come with the webapp_module and read

the answers in the forum but still can't get it to work.



Apache starts and also displays my start page. Sometimes it even manages to work
for a few pages
through my application but the CPU usage get to 99-100% for every page request.



Sometimes My browser pops up a Memory Referencing Error as warning.



I have tried

jdk1.3,jdk1.4

Tomcat 4.01,Tomcat 4.02

Apache 1.2,Apache 1.3



I guess i have to giveup on warp connector and use mod_jk unless i get a positive reply from anybody.





Did any of you Get warp connector to work fine on win2k?

If yes, what versions of Apache and Tomcat are you running.



I am using binaries. Does compiling from source make any difference.    <<Less
About | Sitemap | Contact