dcsimg
The ' characters around the executable and arguments are not part of the command.
1 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Anonymous
Posted On:   Wednesday, February 10, 2010 09:32 AM

I've got a ant script to uninstall a ear from Websphere Application Server and save the changes. If I run the script on Linux or Windows XP, it works perfectly, but if I run it on Windows Server 2003 I get a error (although the ant script completes successfully). Can anyone please help? Here's my ant script called build.xml: This is how I execute the ant script (properties included): ant testUninstall -Ddeployhost=localhost -Dprofilename=Harold_SA1 -Dwasr   More>>

I've got a ant script to uninstall a ear from Websphere Application Server and save the changes. If I run the script on Linux or Windows XP, it works perfectly, but if I run it on Windows Server 2003 I get a error (although the ant script completes successfully).


Can anyone please help?



Here's my ant script called build.xml:

			














































This is how I execute the ant script (properties included):

			
ant testUninstall -Ddeployhost=localhost -Dprofilename=Harold_SA1 -Dwasroot=c:/IBM_WAS -Dconntype=SOAP -Dport=8881 -Dwasusername=wasadmin -Dwaspassword=wasadmin -verbose






This is the output:

			
Unable to locate tools.jar. Expected to find it in C:Program FilesJavajre6l
b ools.jar
Apache Ant version 1.8.0 compiled on February 1 2010
Trying the default build file: build.xml
Buildfile: C:HudsonworkspaceDeploySA1JavaHaroldBuild uild.xml
Detected Java version: 1.6 in: C:Program FilesJavajre6
Detected OS: Windows 2003
parsing buildfile C:HudsonworkspaceDeploySA1JavaHaroldBuild uild.xml with
RI = file:/C:/Hudson/workspace/DeploySA1Java/HaroldBuild/build.xml
Project base dir set to: C:HudsonworkspaceDeploySA1JavaHaroldBuild
parsing buildfile jar:file:/C:/apache-ant-1.8.0/lib/ant.jar!/org/apache/tools/a
t/antlib.xml with URI = jar:file:/C:/apache-ant-1.8.0/lib/ant.jar!/org/apache/t
ols/ant/antlib.xml from a zip file
[macrodef] creating macro uninstallear
[macrodef] creating macro wsadmin
[macrodef] creating macro save
Build sequence for target(s) `testUninstall' is [testUninstall]
Complete build sequence is [testUninstall, ]

testUninstall:
[echo] uninstall app HaroldEAR
[exec] Current OS is Windows 2003
[exec] Error redirected to property: error
[exec] Executing 'c:IBM_WAS inwsadmin.bat' with arguments:
[exec] '-profileName'
[exec] 'Harold_SA1'
[exec] '-conntype'
[exec] 'SOAP'
[exec] '-port'
[exec] '8881'
[exec] '-host'
[exec] 'localhost'
[exec] '-user'
[exec] 'wasadmin'
[exec] '-password'
[exec] 'wasadmin'
[exec] '-c'
[exec] '$AdminApp uninstall HaroldEAR'
[exec] '-lang'
[exec] 'jacl'
[exec] '-c'
[exec] '$AdminConfig save'
[exec]
[exec] The ' characters around the executable and arguments are
[exec] not part of the command.
[echo] uninstall HaroldEAR complete}
[echo] saving config
Override ignored for property "wsadmin"
[exec] Current OS is Windows 2003
[exec] Error redirected to property: error
[exec] Executing 'c:IBM_WAS inwsadmin.bat' with arguments:
[exec] '-profileName'
[exec] 'Harold_SA1'
[exec] '-conntype'
[exec] 'SOAP'
[exec] '-port'
[exec] '8881'
[exec] '-host'
[exec] 'localhost'
[exec] '-user'
[exec] 'wasadmin'
[exec] '-password'
[exec] 'wasadmin'
[exec] '-c'
[exec] '$AdminConfig save'
[exec] '-lang'
[exec] 'jacl'
[exec] '-c'
[exec] '$AdminConfig save'
[exec]
[exec] The ' characters around the executable and arguments are
[exec] not part of the command.
Override ignored for property "error"
[echo] config saved

BUILD SUCCESSFUL
Total time: 13 seconds



   <<Less

Re: The ' characters around the executable and arguments are not part of the command.

Posted By:   Anonymous  
Posted On:   Wednesday, February 10, 2010 12:51 PM

Hi,

The problem might be the ant version.

Try to use the same ant which this build.xml uses internally(C:/apache-ant-1.8.0).

Even I faced the same problem, fixed by providing the proper ANT_HOME



Regards,

Ziaur Rahuman S
About | Sitemap | Contact