Loading native libraries (DLL files) Issue
0 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   sunny_ajmera
Posted On:   Tuesday, April 7, 2009 10:17 AM

Hi All, I am facing an issue wherein I am able to run a java app from command line but the same is not working as a java app in Eclipse IDE I am using following command to build & run my java app on command line: Build: javac -classpath ....properties;....javasmjavasdk2.jar;....javasmjavaagentapi.jar JavaTestClient.java Run: java -Djava.library.path=.... in -classpath .;....properties;....javasmjavasdk2.jar;....javasmjavaagentapi.jar JavaTestClient while running the same code from Eclipse, I have tried setting the java.library.path using System.setProperty and specifying the same as run argument under Argument tab. However none of these approach is working. I have also tried loading the library us   More>>

Hi All,

I am facing an issue wherein I am able to run a java app from command line but the same is not working as a java app in Eclipse IDE

I am using following command to build & run my java app on command line:

Build: javac -classpath ....properties;....javasmjavasdk2.jar;....javasmjavaagentapi.jar JavaTestClient.java

Run: java -Djava.library.path=.... in -classpath .;....properties;....javasmjavasdk2.jar;....javasmjavaagentapi.jar JavaTestClient

while running the same code from Eclipse, I have tried setting the java.library.path using System.setProperty and specifying the same as run argument under Argument tab. However none of these approach is working. I have also tried loading the library using System.load(), copying the dll files in %PATH%, %CLASSPATH% env variable..but nothing is working for me. Please throw your suggestions/ideas for removing this issue.

Thanks
Sunny

   <<Less
About | Sitemap | Contact