dcsimg
replaceregex returns blank
0 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Jin_Kim
Posted On:   Tuesday, June 10, 2008 03:27 PM

I'm using Ant 1.7.0 along with Java 1.5.0_15. For some reason, I cannnot use in my build.xml. When I use it in a filter chain, my output returns an empty string. Here is a simplified example of a build.xml and the problem I have: build.xml: outputproperty="test_delete" failonerror="yes"> outputproperty="test_regexp" failonerror="yes">    More>>

I'm using Ant 1.7.0 along with Java 1.5.0_15.



For some reason, I cannnot use in my build.xml. When I use it in a filter chain, my output returns an empty string.



Here is a simplified example of a build.xml and the problem I have:



build.xml:













outputproperty="test_delete"
failonerror="yes">























outputproperty="test_regexp"

failonerror="yes">























test_delete = ${test_delete}

test_regexp = ${test_regexp}









Output



Using project base ./..

Using build script /home/jkim/2.1.6/bin/build.xml

JAVACMD=/opt/jdk1.5.0_15/bin/java

ANT_HOME=/usr/share/ant

ANT_OPTS=

LOCALCLASSPATH=/usr/share/java/ant.jar:/usr/share/java/ant-launcher.jar:/usr/share/java/jaxp_parser_impl.jar:/usr/share/java/xml-commons-apis.jar:/opt/jdk1.5.0_15/lib/tools.jar

ant_sys_opts=

ANT_ARGS=

ANT_LIB=/usr/share/ant/lib

ant_exec_args=

Buildfile: build.xml



do_test:

[echo] test_delete = hello

[echo] test_regexp =



BUILD SUCCESSFUL

Total time: 0 seconds





Does anyone have an idea on what might be causing replaceregex to return an empty string?
   <<Less
About | Sitemap | Contact