Re: Applet AccessControlException: access denied (java.util.PropertyPermission * read,write)
Posted By:
ajay_gupta
Posted On:
Friday, January 19, 2007 01:11 AM
Hi,
I am able to get the answer for above question by adding following in c:Program Filesjavajre1.5.0_07libsecurityjava.policy file but now I am getting following error so if anyone come across please
help.
Caused by: java.lang.reflect.InvocationTargetException
at com.ibm.uima.reference_impl.UIMAFramework_impl$FactoryConfigParseHandler.startElement(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.AbstractSAXParser.startElement(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.AbstractXMLDocumentParser.emptyElement(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl.scanStartElement(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl$FragmentContentDispatcher.dispatch(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl.scanDocument(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XML11Configuration.parse(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XML11Configuration.parse(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XMLParser.parse(Unknown Source)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.AbstractSAXParser.parse(Unknown Source)
at com.ibm.uima.reference_impl.UIMAFramework_impl.parseFactoryConfig(Unknown Source)
at com.ibm.uima.reference_impl.UIMAFramework_impl._initialize(Unknown Source)