dcsimg
Problem im having with a combination of scripts
0 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Daniel_Hazard
Posted On:   Monday, September 11, 2006 11:26 AM

On my test page here: http://www.ucc.org/live/ if you click on the link 'new video' you will see a pop-up with the tab script from here: http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/ running. On each tab i have different pages loading, some which contain ajax scripts and run fine, some do not and I have no idea why. For example if you click the 'see' tab it should be a ajax slide show (but nothing happens) - which runs fine if you launch the 'Gallery' link here: http://www.ucc.org/live/ So I know it will work in a pop-up, same for the 'Slider' link on this page: http://www.ucc.org/live/. Works fine there but when i try to load it in one of the tabs all the links are exapanded and will no   More>>

On my test page here:

http://www.ucc.org/live/

if you click on the link 'new video' you will see a pop-up with the tab script from here: http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/

running.

On each tab i have different pages loading, some which contain ajax scripts and run fine, some do not and I have no idea why. For example if you click the 'see' tab it should be a ajax slide show (but nothing happens) - which runs fine if you launch the 'Gallery' link here: http://www.ucc.org/live/

So I know it will work in a pop-up, same for the 'Slider' link on this page: http://www.ucc.org/live/. Works fine there but when i try to load it in one of the tabs all the links are exapanded and will not close.

I am new to ajax so any clues would help.

thanks.

   <<Less
About | Sitemap | Contact