Eclipse 3.2 Remote debugging
0 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Gerrit_Grobbelaar
Posted On:   Wednesday, August 2, 2006 10:20 AM

I am using this Eclipse: Version: 3.2.0 Build id: M20060629-1905 I am experiencing major issues with remote debugging to a Jboss server (which by the way worked perfectly under Eclipse 3.1.2), like: - source file not being opened - when the source file is opened, it doesn't jump to the correct line - the "continue", "step over", "step into" button icons doesn't get enabled This happens every single time when trying to debug, not even just now and then. Is there anyone that has similar Eclipse 3.2 experience with remote debugging? Is my only solution to go back to Eclipse 3.1.2 and wa   More>>

I am using this Eclipse:

			
Version: 3.2.0
Build id: M20060629-1905


I am experiencing major issues with remote debugging to a Jboss server (which by the way worked perfectly under Eclipse 3.1.2), like:

- source file not being opened

- when the source file is opened, it doesn't jump to the correct line

- the "continue", "step over", "step into" button icons doesn't get enabled

This happens every single time when trying to debug, not even just now and then.

Is there anyone that has similar Eclipse 3.2 experience with remote debugging?

Is my only solution to go back to Eclipse 3.1.2 and wait for a couple of Eclipse 3.2 builds down the line until this can be fixed?

I hope not and possibly I'm missing something.

Any help regarding this matter will be highly appreciated.

Thanks,

Gerrit

   <<Less
About | Sitemap | Contact