Deployring struts application on iPlanet Web Server SP6
0 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Abhay_Shukla
Posted On:   Tuesday, March 7, 2006 05:09 PM

I have a web application which uses struts 1.1. This application was previously deployed on Websphere 5.1 and worked fine. However, the same applications need to be deployed on iPlanet-WebServer-Enterprise/6.0SP6 also. After deploying the application, there was an error as follows: [07/Mar/2006:16:49] info ( 3312): action: init [07/Mar/2006:16:49] warning ( 3312): vs(https-ENT121892)ServletException thrown in servlet.init; context = /ecom, ser vlet = 'action'; stack tace: javax.servlet.UnavailableException: Parsing error processing resource path at org.apache.struts.action.ActionServlet.handleConfigException(ActionServlet.java:1035) at org.apache.struts.action.ActionServlet.parseModuleConfigFile(ActionServlet.java:1   More>>

I have a web application which uses struts 1.1. This application was previously deployed on Websphere 5.1 and worked fine. However, the same applications need to be deployed on iPlanet-WebServer-Enterprise/6.0SP6 also. After deploying the application, there was an error as follows:


[07/Mar/2006:16:49] info ( 3312): action: init
[07/Mar/2006:16:49] warning ( 3312): vs(https-ENT121892)ServletException thrown in servlet.init; context = /ecom, ser
vlet = 'action'; stack tace: javax.servlet.UnavailableException: Parsing error processing resource path
at org.apache.struts.action.ActionServlet.handleConfigException(ActionServlet.java:1035)
at org.apache.struts.action.ActionServlet.parseModuleConfigFile(ActionServlet.java:1010)
at org.apache.struts.action.ActionServlet.initModuleConfig
(ActionServlet.java:955)
at org.apache.struts.action.ActionServlet.init(ActionServlet.java:470)
at javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.java:258)
at com.iplanet.server.http.servlet.WServletEntity.loadAndInitServlet(WServletEntity.java:98)
at com.iplanet.server.http.servlet.WebApplication.init(WebApplication.java:317)
at com.iplanet.server.http.servlet.VirtualServer.init(VirtualServer.java:181)
at com.iplanet.server.http.servlet.NSServletRunner.VSInit(NSServletRunner.java:708)
, root cause:




I do not have a clue why is this happening. Any help is really appreciated.

   <<Less
About | Sitemap | Contact