dcsimg
Parsing error processing resource path
1 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   fredrik_gustafsson
Posted On:   Tuesday, October 5, 2004 01:13 AM

Hi i got a problem im using struts... in my .jsp page i use and i get the error Error 503--Service Unavailable <2004-okt-05 kl 9:55 CEST> <[ServletContext(id=12293 829,name=omega_admin,context-path=/omega_admin)] Servlet failed with ServletExce ption javax.servlet.UnavailableException: Parsing error processing resource path at org.apache.struts.action.ActionServlet.handleConfigException(ActionSe rvlet.java:1035) at org.apache.struts.action.ActionServlet.parseModuleConfigFile(ActionSe rvlet.java:1014) at org.apache.struts.action.ActionServlet.initModuleCon   More>>

Hi i got a problem

im using struts...
in my .jsp page i use

and i get the error
Error 503--Service Unavailable



				

<2004-okt-05 kl 9:55 CEST> <[ServletContext(id=12293
829,name=omega_admin,context-path=/omega_admin)] Servlet failed with ServletExce
ption
javax.servlet.UnavailableException: Parsing error processing resource path
at org.apache.struts.action.ActionServlet.handleConfigException(ActionSe
rvlet.java:1035)
at org.apache.struts.action.ActionServlet.parseModuleConfigFile(ActionSe
rvlet.java:1014)
at org.apache.struts.action.ActionServlet.initModuleConfig(ActionServlet
.java:955)
at org.apache.struts.action.ActionServlet.init(ActionServlet.java:470)
at javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.java:258)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl$ServletInitAction.run(Servl
etStubImpl.java:1070)
at weblogic.security.acl.internal.AuthenticatedSubject.doAs(Authenticate
dSubject.java:317)
at weblogic.security.service.SecurityManager.runAs(SecurityManager.java:
118)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.createServlet(ServletStubIm
pl.java:893)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.createInstances(ServletStub
Impl.java:842)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.prepareServlet(ServletStubI
mpl.java:782)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.preloadServlet(WebAppS
ervletContext.java:3236)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.preloadServlets(WebApp
ServletContext.java:3181)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.preloadResources(WebAp
pServletContext.java:3154)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.setStarted(WebAppServl
etContext.java:5637)
at weblogic.servlet.internal.WebAppModule.start(WebAppModule.java:866)
at weblogic.j2ee.J2EEApplicationContainer.start(J2EEApplicationContainer
.java:2017)
at weblogic.j2ee.J2EEApplicationContainer.activate(J2EEApplicationContai
ner.java:2058)
at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer$ComponentActivateTask.
activateContainer(SlaveDeployer.java:2624)
at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer$ActivateTask.doCommit(
SlaveDeployer.java:2547)
at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer$Task.commit(SlaveDeplo
yer.java:2349)
at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer$Task.checkAutoCommit(S
laveDeployer.java:2431)
at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer$Task.prepare(SlaveDepl
oyer.java:2343)
at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer$ActivateTask.prepare(S
laveDeployer.java:2511)
at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer.processPrepareTask(Sla
veDeployer.java:833)
at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer.prepareDelta(SlaveDepl
oyer.java:542)
at weblogic.management.deploy.slave.SlaveDeployer.prepareUpdate(SlaveDep
loyer.java:500)
at weblogic.drs.internal.SlaveCallbackHandler$1.execute(SlaveCallbackHan
dler.java:25)
at weblogic.kernel.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:197)
at weblogic.kernel.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:170)



my struts-config look like this



				

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>


"-//Apache Software Foundation//DTD Struts Configuration 1.1//EN"
"http://jakarta.apache.org/struts/dtds/struts-config_1_1.dtd">







type="customer.SearchForm"/>


type="customer.CustomerProfileForm"/>


type="portfolio.portfolioSearchForm"/>














type="customer.FindCustomersAction"
name="SearchForm"
scope="request"
validate="false"
input="/admcst.jsp">




type="customer.CustomerInformationAction"
name="SearchForm"
scope="request"
validate="false"
input="/admcst.jsp">




type="customer.StoreCustomerAction"
name="CustomerProfileForm"
scope="session"
validate="true"
input="/admcstinf.jsp">




type="portfolio.FindPortfolioAction"
name="portfolioSearchForm"
scope="request"
validate="false"
input="/administration/portfolio/acc.jsp">







type="org.apache.struts.actions.AddFormBeanAction"/>

type="org.apache.struts.actions.AddForwardAction"/>

type="org.apache.struts.actions.AddMappingAction"/>

type="org.apache.struts.actions.ReloadAction"/>

type="org.apache.struts.actions.RemoveFormBeanAction"/>

type="org.apache.struts.actions.RemoveForwardAction"/>

type="org.apache.struts.actions.RemoveMappingAction"/>








where is the problem ?
is it in the xml file or somewhere else
   <<Less

Re: Parsing error processing resource path

Posted By:   Shalvika_Sood  
Posted On:   Tuesday, October 5, 2004 04:49 AM

Have you checked your web.xml for the mapping of the action path type ".do"?? check that this is done in the following way



action

*.do


About | Sitemap | Contact