Tomcat: SSL Problem with Internet Explorer
0 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Oliver_Nolden
Posted On:   Monday, February 2, 2004 06:47 AM

Hi, I configured Tomcat 5.0.14 to work with SSL. It works fine with Mozilla, Netscape and Opera. But it doesn't work with the Internet Explorer, I always get this error: "Access Denied. Access control configuration prevents your request from being allowed at this time." Does anyone has an idea why I can't establish a ssl-connection with the Internet Explorer? I thougth the Internet Explorer might have a problem with the security protocol "TLS". So I activated in the Internet Explorer only "SSL 3.0", then only "TLS 1.0" and then all both, but it did't work. Thanks for any help. Oliver    More>>

Hi,

I configured Tomcat 5.0.14 to work with SSL.
It works fine with Mozilla, Netscape and Opera. But it doesn't work with the Internet Explorer, I always get this error:



"Access Denied.
Access control configuration prevents your request from being allowed at this time."



Does anyone has an idea why I can't establish a ssl-connection with the Internet Explorer?


I thougth the Internet Explorer might have a problem with the security protocol "TLS". So I activated in the Internet Explorer only "SSL 3.0", then only "TLS 1.0" and then all both, but it did't work.



Thanks for any help.


Oliver



----------- server.xml ---------------------------




....



scheme="https"

sslProtocol="TLS"

debug="0"
keystoreFile="/usr/local/jakarta-tomcat-5.0.14/keystore/tomcat.keystore"

keystorePass="changeit"



...


   <<Less
About | Sitemap | Contact