Problem while consuming web service using Apache Axis
0 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Vibha_Aggarwal
Posted On:   Wednesday, July 2, 2003 08:51 AM

Hi I am trying to consume a web service sing apache axis The wsdl of the web service is __________________________________________________________ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -   More>>

Hi

I am trying to consume a web service sing apache axis

The wsdl of the web service is

__________________________________________________________

-
-
-
-
-








-
-








-
-

-
-
-









-
-







-
-
-




















-


-


-
-




-

-

-


-




-
-




___________________________________________________________

I used the WSDL2Java utility to generate the stubs for the client and invoked the ogin method. I used tcpmon to see the soap message being transmitted.
The web service is expecting a soapenv:header inside the soapenv:Envelope, but apache axis is not sending it. The client is sending this:

POST / HTTP/1.0

Content-Type: text/xml; charset=utf-8

Accept: application/soap+xml, application/dime, multipart/related, text/*

User-Agent: Axis/1.1

Host: pound.cmmc.chase.com

Cache-Control: no-cache

Pragma: no-cache

SOAPAction: ""

Content-Length: 445



<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>



Vibha
Vibha
Vibha
true




____________________________________________________________

Can somebody please guide me?

Thanks and Regards,
Vibha

   <<Less
About | Sitemap | Contact