Problem Starting WebLogic 6.0 Default Console
0 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Trupti_Mehta
Posted On:   Wednesday, December 11, 2002 01:06 AM

I want to work on J2EE platform. I have JDK1.3.0_02, J2EE 1.3.1, ANT in my path & classpath. Now, I installed Weblogic 6.0. While, verifing, I was able to start Default SERVER successfully as follows:- . Starting WebLogic Server .... file .configmydomainconfig.xml ...> ity "Error" or worse will be displayed in this window. This can be changed at Ad min Console> mydomain> Servers> myserver> Logging> Debugging> Stdout severity th reshold> tarted> ening on port 7001> istening on port 7002> Then, I tried to start Default Console, But I failed. It display   More>>


			
I want to work on J2EE platform. I have JDK1.3.0_02, J2EE
1.3.1, ANT in my path & classpath. Now, I installed
Weblogic 6.0. While, verifing, I was able to start
Default SERVER successfully as follows:- .

Starting WebLogic Server ....


file .configmydomainconfig.xml ...>

ity "Error" or worse will be displayed in this window. This can be changed at Ad
min Console> mydomain> Servers> myserver> Logging> Debugging> Stdout severity th
reshold>

tarted>

ening on port 7001>

istening on port 7002>

Then, I tried to start Default Console, But I failed. It
displays the following error on

http://localhost:7001/console

I enter "system" as user and my password as configured. The
following error msg is displayed :-


Error 404--Not Found
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.4.5 404 Not Found

The server has not found anything matching the Request-URI.
No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.


If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.



Why is DEFAULT CONSOLE giving this error. What's wrong?
pls. guide me ASAP, I am in a hurry. Do I need to do any manual configurations.

Thanks

Trupti

   <<Less
About | Sitemap | Contact