setting up xdoclet & ant
1 posts in topic
Flat View  Flat View
TOPIC ACTIONS:
 

Posted By:   Brian_Preston
Posted On:   Monday, November 18, 2002 09:20 AM

I'm trying to run xdoclet and ant for the first time and am having an issue configuring the properties and environment. To be more specific, it looks like the way I'm setting my properties for the xdoclet jar isn't done right. I'm on a WindowsXP machine. Here's an excerpt from my build.xml: and here's the output from running ant: init: prepare: ejbdoclet: [ejbdoclet] Generating Javadoc [ejbdoclet] Javadoc execution [ejbdoclet] javadoc: Cannot find doclet class xdoclet.DocletTask$DocletMain [ejbdoclet] 1 error    More>>

I'm trying to run xdoclet and ant for the first time and am having an issue configuring the properties and environment. To be more specific, it looks like the way I'm setting my properties for the xdoclet jar isn't done right.


I'm on a WindowsXP machine.


Here's an excerpt from my build.xml:




and here's the output from running ant:


init:


prepare:


ejbdoclet:

[ejbdoclet] Generating Javadoc

[ejbdoclet] Javadoc execution

[ejbdoclet] javadoc: Cannot find doclet class xdoclet.DocletTask$DocletMain

[ejbdoclet] 1 error

   <<Less

Re: setting up xdoclet & ant

Posted By:   Brian_Preston  
Posted On:   Monday, November 18, 2002 09:52 AM

Nevermind. I'm using Weblogic, and I just created another setEnv.cmd file for the ant task, put the xdoclet jars in the classpath in that script instead of in build.xml, and it worked fine. Sorry for the preliminary post.
About | Sitemap | Contact